Att fånga hjärtan med sång

Pernilla uppträder på dop, bröllop, begravningar, företagsmingel och konserter.
Hon sätter även samman egna bandkonstellationer beroende på uppdragets omfattning och innehåll.
Pernilla samarbetar med bland andra Lavendla.se  och Solister.se och är medlem i Visans Vänner och Lasse Dahlquistsällskapet.

I januari 2023 utkom hennes CD med Barnvisor som mamma Anne-Margret Warberg skrev på 50, -60- och 70-talet. Den mest kända "Min Tand är Lös" är givetvis med på skivan. Finns att beställa. Maila till pernilla@pernillawarberg.se  Och lyssna här

Solist

Som solist uppträder Pernilla på dop, bröllop, begravningar, företagsmingel och konserter. Hon sätter även samman egna bandkonstellationer beroende på uppdragets omfattning och innehåll samt samarbetar med bl.a. Ekenveds begravningsbyråerLavendla.se, Fenix Begravning och Solister.se och är medlem i Visans Vänner.

Jazzsång

Pernilla sjunger med olika jazzmusiker och storband. Hon har turnérat med Anna-Maria Särnhult och Mölnlycke Storband och medverkat som gästsolist hos Lindholmen Big Band.

Lasse Dahlquiststipendiat 2019

Under Göteborgs Kulturkalas mottog Pernilla Lasse Dahlquiststipendiet på Jubileumsscenen i Bältesspännarparken.

Vad tidigare kunder säger


”Pernilla är en allkonstnär när det gäller att göra perfekta events, vara moderator inför en kräsen publik, eller framträda som sångerska med en repertoar från Taube till Beatles, från visa till jazz och från det lilla trioformatet till storband! 

Dessutom har hon en medfödd scenglädje som går över rampen och gör att man stortrivs i hennes sällskap! En klar nivåhöjare - oavsett den uppgift hon har fått!”

Björn Clarin, Författare, Kompositör, Producent