Referenser


"Jag var grymt imponerad av ditt trevliga, effektiva och engagerande sätt att lotsa oss fram genom hela konferensen – påläst och proffsig!"
Ulrika Hägred, Boverket, expert

"Tack Pernilla för ett fantastiskt event på Brygghuset. Jag har jobbat länge i denna bransch, varit på väldigt många event o jag måste säga att detta event var något alldeles extra. Du var så himla bra!"
Lina H, Area manager, IWG, Spaces

"Tusen tack Pernilla för en fantastisk insats som moderator på vårt event. Du lotsade samtalet med Camilla Thulin med snillrika frågor och intressanta vinklingar med professionalism och energi "
Katarina Niss, Marknadschef Compro Möten & Event

"Pernillas personlighet är lyckosam i alla sammanhang med att sammanföra och få människor i rätt sinnesstämning. Som beställare känner man sig trygg och avslappnad då hon är påläst och engagerad i planering och leverans och dessutom har hon ett stort hjärta"
Lennart Larsson, VD Husvärden AB

"Pernilla är utan konkurrens den bästa och mest professionella konferencieren jag någonsin jobbat med. Amen!"
Martin Shaub, Musiker/låtskrivare/arrangör

"Pernilla skapar en trygghet för aktörer, arrangör och publik, samt ger arrangemanget en professionell inramning, där AHAfestivalens kärnvärden, nyfikenhet och gemensamt utforskande, stimuleras."
Michael Eriksson, Projektledare Chalmers

”Vi på Öppet Hus har den stora förmånen att arbeta med Pernilla. På vårt stora höstmöte ledde Pernilla oss alla på ett varmt, professionellt och effektivt sätt. Man kan inte ha en bättre ledsagare  än Pernilla. God intervjuare och fin presentatör med smittande humor.”
Peter Hjörne

"Stort tack för ett MYCKET väl genomfört uppdrag. Så proffsig på scen och makalös på att möta och ta personer. Så imponerad!"
Anna-Karin Dahlin, IMGC

"Tack Pernilla för gott samarbete! Roligt att få medverka. Förberedande information från dig, församtal och din samtalsledning gjorde det hela till en mycket positiv upplevelse. Strålande modereringsinsatser!
Lisa Söderlindh, Migrationsverket

"Hi Pernilla
Just wanted to say a HUGE THANK YOU for a really good discussion last evening and great company during dinner. You did an excellent job and I think, from the feedback I got, that the audience appreciated our discussion"
 Wish you all the best
Tom Johnstone

”Pernilla är en allkonstnär när det gäller att göra perfekta events, vara moderator inför en kräsen publik, eller framträda som sångerska med en repertoar från Taube till Beatles, från visa till jazz och från det lilla trioformatet till storband!
Dessutom har hon en medfödd scenglädje som går över rampen och gör att man
stortrivs i hennes sällskap! En klar nivåhöjare - oavsett den uppgift hon har fått!”
Björn Clarin, Författare, Kompositör, Producent

" Supertack, Pernilla.
Du är fullblodsproffs och skapar fantastisk och fin stämning vid allt du rör".
Mattias Christenson, Marknadsansvarig, Lerums Kommun

"
Tack Pernilla! Det fungerade jättebra, och du är en klippa – Så proffisg! Tack för gott samarbete.
Monica Forsell, Informationschef, Lerums Kommun

"Det var oerhört tryggt att ha dig som lotsade oss genom kvällen. Dessutom med överraskningar - imponerande och oerhört fint och trevligt!"
Christina Terfors, Stadsbyggnadskontoret

" Pernillas vänliga och charmiga moderatorskap gav tid till samtal och reflexion på det proffsiga sätt som alla förväntade sig, skickligt gjort!"
Lena M Linden, VD Stiftelsen Nordens Ark

"Du är superbra! Lättsam men seriös och bra på att improvisera! Vi är supernöjda!"
Annelie Nithander, Turistchef Destination Uddevalla

" Du hamnar högt upp på min lista bland älskvärda sångerskor som sprider dom fina vibbarna i blåsarträsket. Så härligt. Lycka till med vad Du företar Dig. Och måtte det inte dröja för länge innan vi är på samma scen igen."
Ulf Ripa, Euphonist, Mölnlycke Blåsorkester

"Du gjorde verkligen en superinsats! Precis som jag förväntade mig att det skulle vara! Proffsigt och varmt!"
Anna Cocorilo, projektledare, Svensk Scenkonst

"Pernilla,
Du var helt FANTASTISK igår! Vilken sång, vi blev helt tagna! Du gjorde verkligen vår vigsel till ngt alldeles extra med din sång. Tack så mkt för det!"
Brudpar, Örgryte Gamla Kyrka

"Ett stort och varmt tack för din medverkan i paneldiskussionen om Avenyns utveckling! Ditt deltagande medförde till en bra debatt som vi hoppas och tror ska leva vidare!
Pernilla, Du var verkligen strålande!!
Thomas Dahl, Wallenstam AB


"
Det är ju så kul att jobba med dig! Tack för att jag fick vara med.
Du har en sådan lätthet i allt du gör. Skapar trygghet!"
Sanna Rogberg, Sanna Music


"
Många tack min favoritmoderator för dina jättefina insatser vid vårt slutseminarium. Underbart hur du bjuder på din kompetens med både sång och fakta i en härlig dialog! "
Linda Andersson, Kungälvs Kommun


"Tak for din strålende konfrencier-rolle ved IKON's slutkonference."

Sarah Holst Kjær, etnolog

"Vi tyckte det var ett väldigt bra inslag ni bidrog med, och vi hade väldigt roligt! Det var lyckat och anslöt väl till dagens tema, och blev en bra avrundning inför kvällen. Jättebra också att ni kunde anpassa, så att vi ändå avslutade 17.30. Det är inte många som klarar av att korta sina program. Stor eloge till er för väl genomfört uppdrag!"
Jessica Olofsson, Setterwalls

"Vi vil gjerne få takke dere hjerteligst, for det dere ga oss i vielsen. Det var en fantastisk og magisk stemning da dere sang, og pianospillet under inngangen var helt perfekt!
Glenn klarte ikke å holde tårene tilbake allerede fra da dere begynte lydprøvene:)
Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger om at vielsen var utrolig flott, og vi ønsker derfor at dere skal få deres del av æren for det :)
Igjen, tusen takk for deres vakre innslag, og for at dere ga oss minner for livet."
Mange gode hilsner fra Nina og Glenn


"Jag ville vidarebefodra beröm som vi fått ta emot gällande din insats som moderator på Oss Emellan med Jarno från Nelly. Det är många av dem om sagt till oss efteråt att du var jättebra som Moderator och att vi skulle hälsa dig det."

 Emil Pettersson, Västsvenska Handelskammaren


"Du var duktig på scen i Nordstan för Musiker mot våld. Jag skall komma ihåg dig om jag behöver en konferencier!"

 Victoria Trygg, Origo för konst- och kulturutveckling


"Du gjorde en kanonen insats och jag är supernöjd!
Emma Broberg, MR-strateg med inriktning barnrätt, Rättighetskommitténs kansli, VGR


"Stort tack för en fantastiskt bra presentaton av Västsvenska Handelskammaren. Många med mig var imponerade av ditt lediga sätt att förmedla ert budskap helt utan manus."

 Bo P.Löfgren, Evolutive AB