Solist, bröllop i Göteborg

Behöver ni en solist för ert bröllop? Jag har under många år sjungit som solist på bröllop och sjunger alltid utifrån varje brudpars enskilda önskemål av musik. Med lång erfarenhet som solist inom både offentlig och privat sektor tar jag mig gärna an att tolka just era favoritsånger, och sjunger för att beröra såväl er som era gäster på bröllopet. Att sjunga på bröllop är både givande och vackert, och ett mycket ärofyllt uppdrag. Jag arbetar framförallt med fokus på Göteborgsområdet, och genom åren har jag varit flitigt anlitad som solist vid bröllop.

Musiken är en viktig stämningsfaktor på bröllopet och hjälper till att på ett effektivt sätt förmedla den känsla, kärlek och glädje som präglar den stora dagen. Dessutom är låtar och sånger nära förknippat med minnen och även många år efter att ni hör låten från ert bröllop kommer den att påminna er om bröllopsdagen. Vi kan tillsammans planera musiken till bröllopet, och tack vare min erfarenhet kan jag komma med förslag och inspiration kring vilken musik och vilka låtval som passar till just ert bröllop. Om ni vill så kan solosången även ackompanjeras på gitarr eller piano.

Solist för bröllop i Göteborgsområdet

Som solist arbetar jag främst i Göteborgsområdet och har sedan många år tillbaka uppträtt på olika sorters bröllop. Sång och musik ligger mig varmt om hjärtat och jag tar mig an varje bröllop med inställningen att det ska bli så vackert och stämningsfullt som möjligt genom musiken, helt enligt era önskemål. Om ni vill anlita mig som solist för ert bröllop är ni varmt välkomna att höra av er till mig via kontaktformuläret. Har ni några övriga frågor kan ni också ringa eller maila mig så berättar jag mer.