Projektledning

Projekt tycker jag är inspirerande då de har en tidsbegränsad uppdragstid och inte är av "förvaltande" karaktär. Kreativitet är en viktig ingrediens att få utrymme för.

Flera av mina projektledaruppdrag har varit av jubileumskaraktär.
Ett av de första jag minns var när jag projektledde Göteborgs Lucias 50-årsjubileum. Då som projektledare på Göteborgs-Postens marknadsavdelning. Höjdpunkten var när ett pärlband av tjejer och damer från de 50 luciatrupperna genom åren intog Göteborgs Konserthus stora scengolv inför en fullsatt salong. Året var 1989.

Flera stora jubileumsuppdrag 
2019 var jag stolt programansvarig för Sigrid Rudebecks 150-årsjubileum på Eriksberg. Dessutom fick jag förtroendet att leda hela scenprogrammet hela dagen och kvällen som konferencier.
2011 fick jag äran att projektleda Västsvenska Handelskammarens 350 årsjubileum. Ett projekt med ett stort antal aktiviteter och evenemang som pågick under ett helt år. Med många professionella personer i Handelskammarens organisation och samarbete med dess gigantiska nätverk blev jubileet en succé vilket också utvärderingen bland medlemmar och deltagare senare utvisade. Året var 2011.
"Riktigt roligt att få Pernilla Warberg ombord, då hon har en gedigen erfarenhet av stora evenemang samt är en duktig nätverkare. Nu senast kommer hon som vd från Kultur och Näringsliv, så det finns alla möjligheter till lite annan vinkling via bla kulturen! "
Johan Trouvé, VD Västsvenska Handelskammaren

Idag engageras jag i projekt antingen som rådgivare, som koordinator i delar av projektet eller projektledare fullt ut. Senast för Västsvenska Musiker mot Cancer på Göteborgs Konserthus som återkommer 2021. 2019 var jag engagerad i Hasselbladsstiftelsens 40-årsjubileum och Sigrid Rudebecks 150-årsjubileum.