Sångerska dop, Göteborg

Behöver ni en sångerska för ett dop i Göteborg? Jag heter Pernilla Warberg och har i flera år arbetat för såväl offentlig som privat verksamhet, inklusive olika dop och namngivningsceremonier. Ett dop blir extra högtidligt och stämningsfullt när det präglas av sång och det finns många vackra sånger som passar utmärkt för ett dop. Antingen har ni kanske egna förslag på låtar som betyder mycket för just er, eller så hjälper jag er gärna med tips och inspiration på musik och låtar som passar till just ert dop.

Tack vare min långa erfarenhet kan jag hjälpa er med musik och låtval oavsett vilken typ av dop ni vill skapa men i slutändan är det självklart ni som beslutar över låtvalen. Att bli anlitad som sångerska för dop är ett förtroendefullt och ärofyllt uppdrag, och därför lägger jag ner hjärta och värme på att ni ska få uppleva ett så vackert och stämningsfullt dop som möjligt.

Sångerska med fokus på rätt atmosfär till ert barns dop

Musiken betyder mycket för den upplevda känslan och kan på ett effektivt sätt förmedla rätt ton och atmosfär till den stora dagen. Låtarna kommer även långt efteråt påminna er om känslan ni hade på ert barns dopdag eftersom minnen är starkt förankrade i musiken. Jag sjunger enligt era önskemål och vill ni att sången ska ackompanjeras av till exempel piano eller gitarr går även det att ordna. Som sångerska för dop arbetar jag främst i Göteborgsområdet och har under många år varit flitigt anlitad, vilket gör mig till en rutinerad och professionell sångerska med god scenvana.

Vill ni anlita mig som sångerska för det dop ni planerar? Då är ni varmt välkomna att höra av er till mig via kontaktformuläret, så kan vi boka in ett möte. Jag nås även på telefon eller mail om ni har några övriga frågor eller funderingar.